skip to Main Content

VAD ÄR CROSSFIT?

CrossFit är…
…att kunna SPRINGA ikapp bussen.
…att kunna LYFTA alla matkassar från affären.
…att kunna SITTA PÅ HUK och leka med dina barn eller barnbarn.
…att kunna KLÄTTRA i träd fast att man är vuxen.
…att kunna BÄRA hem polarna från krogen.
…att kunna KASTA barn upp i luften så att de tjuter av kittlet i magen.

I CrossFit tränar vi hela kroppen, hela tiden. CrossFit är funktionell träning där hela kroppen arbetar i varierande rörelser och övningar. Vi utmanar kroppen, för att vi inte ska ”vänja” oss vid något. Genom att utmana kroppen hela tiden så kommer vi att utvecklas också. Därför kan man alltid bli bättre i CrossFit, oavsett om man precis startat eller i 3 år.

I CrossFit utgår vi från vår egen kropp i rena gymnastiska övningar till skivstänger, kettlebells, dumbells, roddmaskiner och assault bikes.

CrossFit är en mångsidig träningsform som passar ALLA människor. Många tror att man måste ”träna upp sig” innan man kan börja med CrossFit, men det kunde inte vara mer fel. CrossFit´s upplägg är att alltid kan skala upp eller skala ner såväl övningar som intensitet så att det passar såväl den erfarne som nybörjaren. Därför kan en ny och erfaren atlet köra samma pass men på olika nivåer och få ut precis lika mycket av träningen båda två.

SWETEC FF

SWETEC FF är en förening som verkar inom idrotterna och träningen funktionell fitness. Tillsammans med oss kan du lära dig och att träna och tävla i funktionell fitness.

Föreningen har stadgar enligt idrottsrörelsen och verkar för idrottens utveckling. Vi har 28 ungdomar i träning samt 2 tävlande atleter med en 16 åring som är världs 2:a i sin ålder 2020. Bli medlem eller stödmedlem för bl.a ungdoms gruppen.

Bli medlem i SWETEC FF

Tävling – Atlet

Tävla för SWETEC FF i functional Fitness. Som medlem i föreningen har du möjligheter att representera oss i team series, SM och VM i finctional Fitness. Vi kommer ha träningar för medlemmar med mål att främja utveckling och laganda.

150 kr/kalender år + medlemskap i föreningen (150kr)