skip to Main Content

Äntligen är det dags för terminsstart!

Vi kör igång NÄSTA termin v.2, 16 januari och kör fram till och med v.21 men med uppehåll på påsklovet.

Vi erbjuder två grupper denna terminen:

KIDS

FUNFIT KIDS är functionell träning för barn i åldrarna 5 till 11 år. Här lägger vi stor vikt i att lära ut grunder i vår träningsform med kroppen som redskap. Vi gör allt från att bära bollar, öva på att stå på händer, gymnastik eller hoppa hopprep. Vi testar nya träningsutmaningar varje vecka. Passen har vi fokus på uppvärmning, teknik och träning samt lekar.

Coacher: Dagge, Ida eller Simon

Kostnad: 995kr/person + medlemsavgift 150 kr per/termin
(300kr för 1 år)

Tid: Lördag Grupp 1 08.00-08.50, Grupp 2 09.00-09.50

TEENS

FUNFIT TEENS är functionell träning för barn i åldrarna 11 till 14 år. Det kan vara allt ifrån att bära en tung boll, öva på att stå på händer, teknikstänger, gymnastik eller hoppa hopprep. Vi testar nya träningsutmaningar varje vecka. Passen har även fokus på uppvärmning, teknik och träning samt tävling. Vi lär ut och håller i grupp tävlingar under terminen.

Coacher: Dagge, Ida eller Simon.

Kostnad: 1495kr/person + medlemsavgift 150 kr per/termin (300kr för 1 år)

Tid: Lördag 10.15-11.15, Tisdag 16:30-17.30

FUNFIT för barn och ungdomar.

Vi tränar hela kroppen och passen innehåller bland annat: koordination, smidighet, balans, stabilitet, styrka, kroppskontroll och kondition. Även de kognitiva förmågorna som koncentration och problemlösning övas genom de varierade träningspassen.

Upplägg
Vi bygger upp passen precis som ett ”vanligt” träning med en uppvärmning och lekar/tävlingar följt av teknikträning/instruktion där vi kommer att fokusera på 1-2 grundläggande rörelser varje månad. Efter teknikträningen kommer det att vara en flåsigare del, där barnen jobbar intensivt med varierande och funktionella övningar.

Mål
Målet med Funkids är att barnen ska finna en glädje i att röra på sig och framför allt att de ska ha roligt. Vi kommer att jobba mycket med att lära barnen att röra sig med fin teknik innan vi involverar några externa vikter. Målet är att successivt utveckla barnen så att de lär sig för livet och utveckla sig även fysiskt för andra idrotter. Säkerhet kommer att vara a och o under träningen med mycket fokus på repetitioner och kroppskontroll samt stärka självkänslan. Vi har en härlig gruppkänsla och ett schysst uppträdande mot varandra.

Varmt välkomna!

Ingen av grupperna kräver någon som helst förkunskap. Det enda som krävs är träningskläder + skor och vattenflaska.