skip to Main Content

Vikthjälpen

VIKTHJÄLPEN är en hälsoutmaning för en förändring med att undvika ohälsosamma produkter och periodisk fasta. Du äter vanlig mat, lär dig kaloriintag, får coachning och börjar träna på plats eller online. En förändring för livet.

Välj ett bättre livskvalitet!

Introkurs

En introkurs är ett bra sätt för att slussa in dig och dina kompisar till träningsformen FUNFITNESS, då du får möjlighet att se hur vi tränar och vilka utmaningar vi kan få.
Introkursen bygger på att vi ska lära dig de vanligaste övningarna som förekommer och hur du ska utföra dem på bästa möjliga sätt, så att din träning blir både säker och utvecklande.

Oavsett om du är tränings-van eller inte så kommer du att lära dig mycket.

FUN Kids 5-10 år

För dig som är ungdom på 5 – 10 år, gruppen är sluten och du får träna den bästa ungdoms träningen. Vi provar sporten och träningens formen – FUNFITNESS med olika övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning samt lekar i olika former. Mer information och bokning hittar du här.

FUN teens 11 – 14 år

För dig som är ungdom på 11 – 14 år, gruppen är sluten och du får träna den bästa ungdoms träningen. Vi provar sporten och träningens formen – FUNFITNESS med olika övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Mer information och bokning hittar du här.