skip to Main Content

Vikthjälpen

VIKTHJÄLPEN är en hälsoutmaning för en förändring med att undvika ohälsosamma produkter och periodisk fasta. Du äter vanlig mat, lär dig kaloriintag, får coachning och börjar träna på plats eller online. En förändring för livet.

Välj ett bättre livskvalitet!

”ONTHEBOX”

 ”Onthebox” är den perfekta starten för dig som vill börja träna hos oss men ännu inte har så mycket erfarenhet av funktionell träning/FunFit. Din ålder eller träningserfarenhet har absolut ingen betydelse. Vi finns för Dig, och vi vill hjälpa dig till ett mer aktivt liv med denna fantastiskt rolig träningsform.

Alla oavsett träningsbakgrund är välkomna till oss!

FUNFIT yngre 6-10 år

FUNFIT Kids är ett styrke- och konditionsprogram särskilt utformat för barn som hjälper dem att utveckla en kärlek till träning, hälsa och idrott. I dessa grupper får barnen rolig och utmanande träning med mätbara resultat som förbereder dem för sporten FUNFIT eller annan idrott.

FUNfit ÄLDRE 11 – 15 år

FUNFIT Teens är ett styrke- och konditionsprogram särskilt utformat för ungdomar som hjälper dem att utveckla en kärlek till träning, hälsa och idrott. I dessa grupper får ungdomarna rolig och utmanande träning med mätbara resultat som förbereder dem för sporten FUNFIT eller annan idrott.