skip to Main Content

Vikthjälpen

VIKTHJÄLPEN är en hälsoutmaning för en förändring med att undvika ohälsosamma produkter och periodisk fasta. Du äter vanlig mat, lär dig kaloriintag, får coachning och börjar träna på plats eller online. En förändring för livet.

Välj ett bättre livskvalitet!

”ONTHEBOX”

 ”Onthebox” är den perfekta starten för dig som vill börja träna hos oss men ännu inte har så mycket erfarenhet av funktionell träning/FunFit. Din ålder eller träningserfarenhet har absolut ingen betydelse. Vi finns för Dig, och vi vill hjälpa dig till ett mer aktivt liv med denna fantastiskt rolig träningsform.

Alla oavsett träningsbakgrund är välkomna till oss!

FUNFIT yngre 6-10 år

För dig som är ungdom på 6 – 10 år, gruppen är sluten och du får träna den bästa ungdoms träningen. Vi provar sporten och träningens formen – FUNFITNESS med olika övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning samt lekar i olika former. Mer information och bokning hittar du här.

FUNfit ÄLDRE 11 – 14 år

För dig som är ungdom på 11 – 14 år, gruppen är sluten och du får träna den bästa ungdoms träningen. Vi provar sporten och träningens formen – FUNFITNESS med olika övningar inom gymnastik-, kondition och styrketräning. Mer information och bokning hittar du här.