skip to Main Content

Vikthjälpen

VIKTHJÄLPEN är en hälsoutmaning för en förändring med att undvika ohälsosamma produkter och periodisk fasta. Du äter vanlig mat, lär dig kaloriintag, får coachning och börjar träna på plats eller online. En förändring för livet.

Välj ett bättre livskvalitet!

UNGDOMSLÄGER I CROSSFIT!

Välkommen till sommarläger på Swetec Superb Crossfit!
Vi har dom senaste åren haft sommarläger på Swetec Superb Crossfit för ungdomar och även i år kommer vi köra denna succé, nu satsar vi igen på detta 3 dagars läger.

Är du en kille/tjej från 7 – 15 år som vill skaffa kompisar, träna riktigt rolig träning och lära dig om Crossfit, då skall ni boka denna sommarläger  .

LÄS MER OCH ANMÄL NEDAN. 

CROSSFIT KIDS 6-10 år

Välkommen till att lära barnen hur roligt det är med träning och förebygga barnens framtid med allsidig träning. Träning är roligt och ni får en härlig blandning av lek, koordination, kondition, gymnastik och rörlighet för att skapa starka barn med god kroppskontroll. Vi vill att barnen ska komma hem lite gladare och med lite bättre självförtroende och kanske en ny kompis.

CROSSFIT TEENS 11 – 15 år

Välkommen att låta din tonåring röra på sig med rolig och utmanande träning med funktionell fitness (CrossFit) som grund. Detta är en grupp för barn med åldern 12-15 år. Födda 2006-2010, Max 12 barn. De som varit med innan har förtur. Gruppen tränar tillsammans två gånger per vecka under hösten 2022

INTROKURS

Välkommen på introkurser på Swetec Superb Crossfit!
Introkurserna är anpassade och kan anpassas till alla, oavsett tidigare träningserfarenhet.

Under 4 tillfällen går vi igenom olika övningar som är vanligt förekommande inom CrossFit. Vi finns för Dig, och vi vill hjälpa dig till ett mer aktivt liv med denna fantastiskt rolig träningsform.

Alla oavsett träningsbakgrund är välkomna till oss!