skip to Main Content

STARKT BARN SKYDDAs för FRAMTIDEN!

Genom vårt barn-och ungdomsprogram kommer ditt barn att utveckla kvaliteter som egenansvar, må bättre, trygghet i gemenskap, självförtroende och stärka sin självkänsla som man inte får någon annanstans.

Vi använder oss av olika tekniker, utmaningar och utrusning. Att använda olika roliga kombinationer av övningar med kroppen övningar, löpning, rood, hopp, kastövningar, bärövningar, drag, klättring och lyft så för vi barnen att ÄLSKA träning och växa som person.

Upplägg
Passen startar med en uppvärmning och lekar/tävlingar följt av teknikträning/instruktion där vi kommer att fokusera på 1-2 grundläggande rörelser varje månad. Efter teknikträningen kommer det att vara en flåsigare del, där barnen jobbar intensivt med varierande och funktionella övningar.

Mål
Målet med ungdomsträning är att barnen ska finna en glädje i att röra på sig och framför allt att de ska ha roligt. Vi kommer att jobba mycket med att lära barnen att röra sig med fin teknik innan vi involverar några externa vikter. Målet är att successivt utveckla barnen så att de lär sig för livet och utveckla sig även fysiskt för andra idrotter. Säkerhet kommer att vara a och o under träningen med mycket fokus på repetitioner och kroppskontroll samt stärka självkänslan. Vi har en härlig gruppkänsla och ett schysst uppträdande mot varandra.

Varmt välkomna!

Ingen av grupperna kräver någon som helst förkunskap. Det enda som krävs är träningskläder + skor och vattenflaska.

YNGRE – HÖSTEN 23

KIDS är functionell träning för barn i åldrarna 5 till 11 år. Här lägger vi stor vikt i att lära ut grunder i vår träningsform med kroppen som redskap. Vi gör allt från att bära bollar, öva på att stå på händer, gymnastik eller hoppa hopprep. Vi testar nya träningsutmaningar varje vecka. Passen har vi fokus på uppvärmning, teknik och träning samt lekar.

Coacher: Dagge och Simon

Kostnad: träningskostnad 1750:- + medlemsavgift 150 kr per/kalenderår

Tid: Lördag 10.00-10.50, tisdag 16.30-17.20

ÄLDRE – HÖSTEN 23

TEENS är functionell träning för barn i åldrarna 11 till 14 år. Det kan vara allt ifrån att bära en tung boll, öva på att stå på händer, teknikstänger, gymnastik eller hoppa hopprep. Vi testar nya träningsutmaningar varje vecka. Passen har även fokus på uppvärmning, teknik och träning samt tävling. Avslutar terminen med tävling.

Coacher: Dagge och Simon.

Kostnad: Träningskostnad 1750:- + medlemsavgift 150 kr per/kalenderår

Tid: Söndag 15:00-15.50, Onsdag 16.30-17.15