skip to Main Content

ATT TRÄNA HOS OSS

Swetecgym erbjuder det bästa av träning – FUNFITNESS. Vi har olika inriktningar så du kan MAXA din träning och anpassar övningarna så att man klarar av allt oavsett sin träningsbakgrund och erfarenhet.

WORKOUT SVART

WORKOUT SVART följer en genomtänkt programmering som är framtagen för utveckla träning utan överbelastning eller överträning av en viss muskelgrupp. Passen passar ALLA , oavsett styrka, rörlighet, eller skador. Våra coachers jobb är att hitta en bra skalning för just DIG även om du inte kan göra en övning.

WORKOUT BLÅ/RÖD

Träningen har fokus på intervaller, vi har två olika träningar. BLÅ är kondition inspirerat med enklare övningar och hög puls. RÖD är styrke och kondition baserat med tuffare övningar och hög puls. Intervall träningen är unik, kort arbetstid, mindre vila och väl genomtänk och anpassad för gruppen nivå.

3D PULS

Träningen är KANON för ALLA, motionärer som idrottare. Bli starkare, rörligare och smidigare via 3D-träning. Kroppen rör sig i olika riktningar, gärna i en och samma övning. Vi låter musklerna rotera, belasta, vrid, vänd och stärk. Här kopplar vi in i stort sett hela kroppen i varje övning, mer eller mindre. Bli stark i vardagen.

OPEN GYM

På Open Gym (OG) kan man träna själv.
Om det inte är några pass så gäller OG i hela boxen, vid pass så är det OG på avsedd yta. Om det pågår pass så har passdeltagare ALLTID förtur till all utrustning.

På OG är det självklart för alla att visa hänsyn så att alla som vill träna där får plats.

MORGON OCH LUNCHPASS

Våra morgon och lunchpass är bra träningar,  vi följer upplägg som våra WORKOUT-PASS men i ett komprimerat format, de är nämligen endast 20 minuter långa så att du hinner med en dusch hos oss innan det är dax att åka tillbaka till jobbet.

Bra att starta eller luncha med…

SKILLS - TEKNIK

På SKILLS fokuserar vi på olika tekniska och rörelser inom FUNCTIONAL FITNESS:  Pull-Ups, Chest to Bar, Toes to Bar, Handstand Walk, Handstand Push-Ups, Muscle-Ups, Hopprep eller Clean, Snatch, Press, Jerk, Deadlift eller Thruster.

Passen är endast inriktad på tekniska teman och ger dig utveckling för workout passen.

 

TEAM SVART

Här jobbar ni ihop 2&2 eller fler och tar er igenom roliga utmaningar tillsammans. Du kan komma på passet utan bestämd lagkamrat, vi sätter ihop teamen.

Dessa passen passar dig som tränat ett tag.

BOXERSICE

Här är det boxningskombinationer med olika intervaller, bål och styrka. Man jobbar ofta 2 och 2 och pushar varandra för att ta ut sig hela intervallen.

Koordinations rik träning med mycket skratt.

VIKTHJÄLPEN

Swetec egna vikt gruppsträning. Ett koncept för ökad hälsa och viktnergång. Man kör sluten grupp träning i vikthjälpen.

Mer information finns på VIKTHJÄLPEN hemsidan. Vill du boka prova på klicka på VIKTHJÄLPEN

BARN OCH UNGDOM

Vi erbjuder även barn – KIDS 6-10 år, ungdomspass – TEENS 11-14 år.
På de passen mixar vi styrka, kondition och rörlighet med lekar, gymnastik och skratt.. Det som behövs för att hitta barnens rörelseglädje, bra också att bygga upp kroppen för andra idrotter.
Mer info maila: Kontakt

NO SWEAT INFO

BOKA en tid med coach, en 30 min information och visa runt på anläggningen. Du får information, regler, lösa medlemskap direkt samt göra en kroppsmättning.

​Vi bjuder på kaffet och du kommer inte att svettas!

PROVA PÅ

Hos oss får du alltid prova på vid ett träningstillfällen. Helt gratis!
(OBS! Gäller endast bofast i kommunen)

PROVA PÅ -PASS bokas endast via bokningen. Detta gäller bara våra träningspass inte OPEN GYM. Vill du boka prova på klicka på SCHEMA

FÖRETAG/FÖRENINGAR

Är ni ett företag som behöver hjälp med träning för era anställda eller är ni en förening som vill ha hjälp med tex er uppbyggnadsträning?

Kontakta då oss så hjälper vi er. Tillsammans gör vi upp en plan för vad som är viktigt för just er. Vår kunskap och erfarenhet ger er en framgång. Maila för mer info: Kontakt

RELAX AVDELNINGEN

Vill du och dina vänner slappna av och ha en riktigt härlig kväll tillsammans?

Då tycker vi att du ska boka vår relaxavdelning. Här erbjuder vi irbastu, spa-pool, tv och och musik. Så ta med god dryck och lite gott att äta, sätt på musiken och umgås. VIP medlemmar har 1 timme i mån. Boka på info@swetecgym.se.

Back To Top