skip to Main Content

WOD

Våra wodar står för Workout Of the Day. Dagens träningspass är noga planerat och strukturerat efter veckans träningsplanering som gör att du ska få bästa möjliga utveckling och träning varje dag. Träningen har alltid uppvärmning – rörlighet, därefter en styrkedel och avslutas med själva wod:en.

WORKOUT BLÅ/RÖD

Träningen har fokus på intervaller, vi har två olika träningar. BLÅ är kondition inspirerat med enklare övningar och hög puls. RÖD är styrke och kondition baserat med tuffare övningar och hög puls. Intervall träningen är unik, kort arbetstid, mindre vila och väl genomtänk och anpassad för gruppen nivå.

3D TRÄNING

Träningen är KANON för ALLA, motionärer som idrottare. Bli starkare, rörligare och smidigare via 3D-träning. Kroppen rör sig i olika riktningar, gärna i en och samma övning. Vi låter musklerna rotera, belasta, vrid, vänd och stärk. Här kopplar vi in i stort sett hela kroppen i varje övning, mer eller mindre. Bli stark i vardagen.

BOXERSICE

Här är det boxningskombinationer med olika intervaller, bål och styrka. Man jobbar ofta 2 och 2 och pushar varandra för att ta ut sig hela intervallen.

Koordinations rik träning med mycket skratt.

KIDS/TEENS

Rörelseglädje och träning för 6 – 14 år, träning bygger på att lära ut teknik, rörelser, rörlighet och träna kroppen allsidigt. Passar ALLA barn för att kanske tävla i FUNFIT i framtiden eller att bygga upp kroppen för andra idrotter samt uppväxten för bättre kroppskännedom och minskar överbelastnings skador i framtiden.

PROVA PÅ

Hos oss får du alltid prova på vid ett träningstillfällen. Helt gratis!
(OBS! Gäller endast bofast i kommunen)

PROVA PÅ -PASS kontakta oss eller boka via bokningen. Från 1/1 2020 nytt bokningsystem med utsatta prova på pass.

FÖRETAG/FÖRENINGAR

Är ni ett företag som behöver hjälp med träning för era anställda eller är ni en förening som vill ha hjälp med tex er uppbyggnadsträning?

Kontakta då oss så hjälper vi er. Tillsammans gör vi upp en plan för vad som är viktigt för just er. Vår kunskap och erfarenhet ger er en framgång. Maila på info@swetecgym.se.

RELAX AVDELNINGEN

Vill du och dina vänner slappna av och ha en riktigt härlig kväll tillsammans?

Då tycker vi att du ska boka vår relaxavdelning. Här erbjuder vi irbastu, spa-pool, tv och och musik. Så ta med god dryck och lite gott att äta, sätt på musiken och umgås.

Boka relaxen i bokningen

Back To Top