skip to Main Content

SWETEC HISTORIA

Swetec Functional Gym grundades år 2012. Skapare är Dag Wenström som hade inriktning på idrottsutveckling dom första åren, vid flytten till Öllsjö 2015 öppnades det för ”allmänheten. Dag`s bakgrund kommer från Eliidrott och som jägare på K4.
Med den bakgrunden så har intresset alltid legat mot kroppslig träning och hade en dröm om att ”de vanliga människorna ” skulle hitta funktionell fitness. Fler och fler personer hittade till verksamheten på Estridsväg i Öllsjö. Mysigt och hemtrevligt i kombination med effektiv och genomtänkt träning är så många väljer att beskriva Swetecgym.

Idag drivs Swetecgym av familje medlemmarna Dag, Christel, Sebastian och Ida. Tillsammans vill vi driva verksamheten framåt och bibehålla den unika känsla vi har skapat. Hos oss är alla varmt välkomna oavsett vilken träningsbakgrund och erfarenhet man har. Vi är helt enkelt WEBOX för alla!

FUNCTIONAL FITNESS

Funktionell fitness är det optimala styrke och konditionsprogrammet som bygger på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.

I funktionell fitness finns det inslag av  olika sporter och träningsformer som tex gymnastik, strongman, styrkelyft och tyngdlyftning, men även av konditionsinslag som tex rodd och löpning.

MÖTESPLATS FÖR TRÄNING

Här på Swetecgym har vi som mål att alla ska känna sig välkomna och trivas. Utöver Functional Fitness har vi idrottsträning och relaxavdelning samt behandlingar massage/skador. Träningspassen är anpassande övningarna så att man klarar av allt oavsett sin träningsbakgrund och erfarenhet.

Vårt viktigaste motto är tekniken, den är grunden i allt. Först tekniken, sen vikterna.

VÅRA COACHER

Dag Wenström

Grundare av Swetec, personlig tränare, Wod Coach

Christel Nilsson

Delägare av Swetec och coach Wod Intervall.

Sebastian Wenström

Delägare av Swetec och Wod Coach.

Ida Rosdahl

Wod Coach.

Felicia Hansson

Coach WOD Intervall

Hanna Flodqvist

Coach och Boxercise.

Hinrik Hakonarson

Wod Coach
Back To Top