skip to Main Content

OM OSS

Swetec Functional Gym startade 2012 av Dag Wenström och ligger i Öllsjö sedan 2015. Tillsammans med oss förbättrar du din kondition, styrka, rörlighet och kroppskontroll. Träningspassen består av ständigt varierande funktionella rörelser i varje träning. Ambitionen är att leverera en anläggning med familjär karaktär där utrustning, träningsmiljö och coachning håller hög kvalité. Träningsformen passar alla, oavsett träningsbakgrund.

Träningen har olika inriktning på passen, men alla kan vara med och träna samma pass, det man gör är att hitta skalningar på övningarna så alla kan genomföra de efter sin nuvarande förmåga. Måndag-fredag erbjuds 3-5 pass om dagen med teknik, styrka och kondition. Lördagar och söndagar finns det 1 – 2 pass men man kan även träna på egen hand.

Vi tar endast emot ett begränsat antal medlemmar så att alla får personlig feedback under träningarna. Detta leder också till en gemenskap där alla bidrar till att pusha varandra, hjälpas åt och dela med sig av sina kunskaper. Alla är välkomna och de första passet är alltid gratis, så ta chansen och kom och provträna.

Vi är helt enkelt WEBOX för alla!

FUNCTIONAL FITNESS

Funktionell fitness är det optimala styrke och konditionsprogrammet som bygger på ständigt varierade funktionella rörelser utförda under hög intensitet.

I funktionell fitness finns det inslag av  olika sporter och träningsformer som tex gymnastik, strongman, styrkelyft och tyngdlyftning, men även av konditionsinslag som tex rodd och löpning.

MÖTESPLATS FÖR TRÄNING

Här på Swetecgym har vi som mål att alla ska känna sig välkomna och trivas. Utöver Functional Fitness har vi idrottsträning och relaxavdelning samt behandlingar massage/skador. Träningspassen är anpassande övningarna så att man klarar av allt oavsett sin träningsbakgrund och erfarenhet.

Vårt viktigaste motto är tekniken, den är grunden i allt. Först tekniken, sen vikterna.

VÅRA COACHER

Dag Wenström

Grundare av Swetec, personlig tränare, Wod Coach

Christel Nilsson

Delägare av Swetec och coach Wod Intervall.

Sebastian Wenström

Delägare av Swetec och Wod Coach.

Ida Rosdahl

Wod Coach.

Nicklas Ellerström

Coach WOD Intervall

Hanna Flodqvist

Coach och Boxercise.

Hinrik Hakonarson

Wod Coach
Back To Top