skip to Main Content

FUNFITNESS

Är den tuffaste, bästa och roligaste träningsformen med funktionella rörelser eller som vi säger ”träning för livet”. Vi har förprogrammerad planering med 6 workouts per/vecka. Du väljer att köra dessa workouts på schemalagda tider eller på egen hand när det passar dig. Du hittar veckan i Wondrappen eller på via hemsidan schema.

Tid: 45-60 min

FF TEAM

Fredagens höjdare, ett rejält flås workout med tuffa övningar. Utmanande och varierat upplägg som får dig att flytta dina gränser varje fredag. Körs i team om 2 till 4 personer, teamet plockar vi ihop på plats.

Missa inte detta!

Tid: 60 min

FF MORGON

Är du morgonpigg? Då levererar vi en workout på 20 minuter redan 06.00 på tisdag och fredag.
Du hinner till jobbet kl.07.00

Tid: 30 min

FF LUNCH

Ta en paus och träna på lunchen är effektiv, här kör vi ett 20-25 min pass så du hinner tillbaka till jobbet. Ofta blir det en metcon med olika roliga övningar som stimulerar både kropp och knopp.

Tid: 30 min

FF SKILLS

Teknikpasset ger dig möjlighet som medlem, minskar risker och ökar din fysiska nivå. Vi tränar på de olympiska lyften Clean (frivändning), Jerk (överstöt) och snatch (ryck) samt gymnastiska övningar som handstående, pullups m.m. Känslan när man kan är så häftig. Du kan vara erfaren eller inte, passet är för ALLA.

Tid: 60 min

FF STRONG

Ett tuffare pass med inriktning på strong övningar som bära, lyfta samt transport övningar. Kräver lite mer erfarenhet kanske och mental inställning för det kan göra mer ont ibland.

Roliga övningar och mycket pannben!

Tid: 60 min

INTERVALL BLÅ

Enkla, roliga och tuffa workouts i METCON tanke (kondition) vi har BLÅA – cirkel el. Individuella uppställning. BLÅ – 3D där vi kombinera blåa med 3D träning som är mycket effektiv träning. Nya vi har är BLÅ – PULS, högintensiv intervaller med en fyrkantig box och kroppen som redskap. Övriga pass använder vi oss av enklare redskap som gör att alla kan deltaga.

Tid: 45 min

INTERVALL RÖD

Du är sugen på pulshöjande styrke träning. Då har du hittat rätt, inriktning på att bygga upp styrka och uthållighet med fantastiska effektiva övningar i längre intervaller. Grym kombination till våra övriga pass i boxen.

Tid: 50-60 min

BOXERSICE

Du är sugen på att boxas lite med kombinationer av bål, koordination och ben övningar då skall du boka detta passet med vår energi knippe coach Hanna.

Tid: 90 min

3D TRÄNING

Träningen är KANON för ALLA, motionärer som idrottare. Kroppen rör sig i olika riktningar, gärna i en och samma övning. Vi låter musklerna rotera, belasta, vrid, vänd och stärk. Här kopplar vi in i stort sett hela kroppen i varje övning, mer eller mindre. Bli stark i vardagen.

Tid: 45 min

INTRO KURS

Under 3 tillfälle får man genomgång av hur vi tänker, lägger upp träningen, hur ser passen ut, teknik träning och givetvis avsluta med ett pass varje gång.

​En bra start I ditt nya träningsliv, dessa kurser anmäler man sig till varje gång.

PROVA PÅ

Hos oss får du alltid prova på vid ett träningstillfällen. Helt gratis!
(OBS! Gäller endast bofast i kommunen)

PROVA PÅ -PASS bokas endast via bokningen. Detta gäller bara våra träningspass inte OPEN GYM. Vill du boka prova på klicka på SCHEMA

OPEN GYM

Open Gym är när man tränar själv eller dagens programmering mellan 05.00-23.00 varje dag 365 dagar. (Gäller ej vid bokningar evenemang) Om det inte är några workouts så gäller OG i hela boxen, vid workouts så är det OG på avsedd yta. Om det pågår workouts så har deltagare ALLTID förtur till all utrustning.

På OG är det självklart för alla att visa hänsyn så att alla som vill träna där får plats.