skip to Main Content

Varför Välja oss?

Valet är självklart, med varierad rolig träning i grupp, du bli starkare och rörligare. En gemenskap utöver det vanliga. 

Functionel träning är det bästa som hänt oss. Kom och testa vetja, första passet är alltid gratis.

OM Swetec

2012 öppnade Swetec på Långebro, 2014 flyttade vi till Öllsjö. Vi valde 2019 att registrera oss inom Svenska Functional Fitness Förbundet. 2021 ingick vi samarbete med Superb och blev en Affiliates Crossfit Box.

Oavsett om du lever för att träna eller tränar för att leva finns det en plats för dig här. Fokus hos oss ligger på kamratskap, prestationer efter sin förmåga och ödmjukhet inför kamrater samt coacher. Hos oss lär du dig något nytt, utmana dina gränser och växa som människa.

Våra medlemmar är helt vanliga människor med ovanligt mycket vilja allt från elitsatsande till motionärer. CROSSFIT är inte för alla, men alla kan utföra det!

”Hos oss är det DU som är utrustningen.”

Vi har all utrustning du behöver och inget av det du inte behöver. Allt från skivstänger, kettlebells, hantlar, medicinbollar, hopprep, slamballs, plyoboxar, rodd- och stakmaskiner, cyklar och två riggar samt romerska ringar där vi övar gymnastiska övningar. Vi vet att en bra tränare inte behöver massa utrustning eller ens vill ha det för de vet att maskiner inte är naturliga. Men du är det och vi tror på funktionella rörelser. Det vill säga rörelser som du återfinner varje dag i din vardag, tex squats (böjar) är något du gör varje dag när du sätter dig på toaletten och förhoppningsvis klara av att göra själv även när du blir gammal. Marklyft är ytterligare en övning som återfinns i din vardag när du plockar upp något från marken, en matkasse eller ditt barn tex.

”Vi vet vad som fungerar för vi har varit där”

Vi har varit trötta småbarnsföräldern med noll energi, vi har haft ont i kroppen, ont i ryggen/knä och inte orkat med vardagen, vi har varit överviktiga och testat allt utan resultat… Det finns en anledning att vi tränar som vi gör, för vi vet vad som fungerar. Det är därför vår ideologi om träning och kost är enkel –  ät ordentligt av riktig mat, träna varierat och se till att det finns någon som håller dig ansvarig och hjälper dig i din träning. Är du inte mekaniker själv så lämnar du bort bilen för lagning eller hur? Behöver du operera ett knä kontaktar du en doktor? Låt någon av våra kompetenta tränare hjälpa dig!

VÅRA TRÄNARE

Dag Wenström

Tränare

Christel Nilsson

Ägare, Tränare

Sebastian Wenström

Tränare

Daniel Edvardsson

Tränare

Simon Liedholm

Tränare Ungdom

 

Ida Rosendal

Tränare